Plazma suyu ve kurutulmuş GANS nasıl yapılır

23-10-2021 06:00

Plazma suyu ve kurutulmuş GANS nasıl yapılır

 

PLAZMA SUYU NASIL YAPILIR


Son kez GANS'ı yıkamak için Tuzlu su çıkarıldıktan sonra, GANS'lara bir kısım Amino Asit eklenir ve GANS ile karıştırılır. 
Kaba temiz su tekrar dökülür, kap çalkalanır ve GANS su ile karıştırılır. GANS'a, yere ne kadar hızlı yerleştiğine bağlıdır. 24 saat beklenmesi tavsiye edilir. Bu, GANS'a oluşturulan GANS'ın alan kuvvetine bağlı olarak manyetik ve yerçekimi alan kuvvetinin yerleşmesi ve suya aktarılması için zaman verir.
Kaptaki GANS'ın üzerinde oturan su plazmatize edildi ve şimdi Plazma Suyu. Çeşitli uygulamalar için kullanılabilir.
Plazma Suyunu uygulama amacıyla GANS saklama kabından çıkardığınızda, SADECE temiz suyu kaptan aldığınızdan emin olunBelirli bir uygulama için gerekmedikçe, GANS'ı konteynerden ALMAYIN.
Temiz Plazma suyunu kaptan her çıkardığınızda, yeniden doldurmak için kabın içine Saf (Distile) su dökün, kapatın ve Plazma suyunu uygulama amacıyla kullanmadan önce en az 24 saat bekletin.

GANS saha gücünü temiz suya aktarmaya devam ediyor.

GANS NASIL KURUTULUR


İsteğe bağlı: GANS'ı bir fanla kurutma
GANS nemli veya katı halde kullanılabilir. GANS'ı temiz suda nemli tutarak saklayabilir veya sudan çıkarabilir ve katı bir toz haline getirebilirsiniz. Sonunda, GANS'ın özellikleri her iki durumda da bozulmadan kalır. Sağlık uygulamaları için çoğunlukla GANS suyu kullanıyoruz.
Bazen kurutulmuş GANS belirli bir uygulama için tercih edilir. GANS'ı kuruturken amaç, GANS'tan nemi nazikçe çekmek için doğal olarak yapmaktır. GANS hiçbir koşulda açık ateşte veya ocakta ısıtılarak kurutulmamalıdırKurutma işlemi ne kadar doğal olursa o kadar iyidir. Nemli GANS'ları bir ısıtma radyatörünün veya ısıtma menfezinin üstüne koyarak veya GANS'ı ısı üreten bir ampulün bulunduğu bir lambanın yakınına yerleştirerek kurutma işlemini hızlandırmak mümkündür. Kurutma işlemi sırasında kristaller oluşursa, bu, GANS yıkama işlemi sırasında GANS'ın iyice yıkanmadığının bir göstergesidirKristaller muhtemelen tuz kristalleridir. Kurutma işlemi sırasında GANS bir macuna dönüşecek ve birkaç saat geçtikten sonra bir toza dönüşecektir.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.