PLAZMA GIDA VE TARIM

23-10-2021 06:05

Plazma Gıda ve Tarım

 




PLAZMA GIDA VE TARIM

 

GIDA PLAZMA

Bitkiler, madde durumundaki kimyasalları emerek değil, tarlalarla etkileşerek büyürler.Alan etkileşimlerinin bu anlayışı, Bitkiler, Hayvanlar, Topraklarımız ve Su için farklı GANS materyallerini kullanmamızı sağlar. Tarımdaki Plazma Teknolojisi, bitki ve toprakların sağlığını ve refahını arttırmada yeni bir çağın habercisi olacak ve bu da çiftçilerin ekonomik olarak istikrarlı olması için gereken bolluğu yaratacaktır. Bu, çiftçinin çevreye dikkat etmesini ve doğa ile uyum içinde çalışmasını sağlayacaktır.

 

Özel Alanlar

Plazma Bilimi, çevremizdeki Doğal Dünya hakkında yeni bir anlayış açar. Küçük bakterilerden en büyük ağaca ve aradaki her şeye kadar hepsi birbiriyle bağlantılıdır çünkü hepimiz tek kaynaktan geliyoruz. Bitkiler yaşayan plazma varlıkları ve biz onlara "Dikey İnsanlar” diyoruz. Her Bitki, Hayvan, Bakteri, alan veren ve alan ve alanlarından çevrelerle etkileşen canlı bir reaktördür.

 
 

 

 
 

Daha fazlasını keşfet

Bitkiler üzerinde farklı GANS kullanılarak yapılan araştırmalar şu sonuçları vermiştir: sağlıklı bitkiler, haşere ve hastalığa dayanıklı, daha uzun raf ömrü, uzun büyüme mevsimleri ve daha yüksek verim. Bitkilerin etrafındaki çevreyi, aşırı sıcak ve soğuklarla başa çıkmalarına izin vererek değiştiriyoruz. Nehirlerde ve su yollarında seçilen GANS malzemesinin kullanılması biyolojik ve ağır metal kirleticilerinin azaltılabileceğini göstermiştir. Plazma Teknolojisi, çiftlik hayvanlarının sağlığını iyileştirmek ve antibiyotik ihtiyacını azaltmak için de kullanılabilir. Tarımda Plazma Teknolojisinin tüm avantajlarını keşfetmeye yeni başlıyoruz. Anlaşmaya ulaşıldığında, bitkilerin tarla transferi yoluyla beslenmesi bir gerçek haline gelecektir. 


İlerleyen zamanlarda Gıda ve Tarım alanındaki uygulamalara daha fazla değineceğim. Daha fazlasını keşfetmek için lütfen bize katılın.

 
 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.