Gans ve Amino Asitlerin Hasatı

23-10-2021 05:58

Gans ve Amino Asitlerin Hasatı

 

GANS VE AMİNO ASİTLERİN HASATI


GANS üretiminizi bitirdikten sonra yapmanız gereken ilk şey, GANS toplama kabından Amino Asitleri toplamaktır. Amino Asit, GANS üretim sürecinde oluşur ve Tuzlu su çözeltisinin yüzeyinde yüzer (ellerinizle dokunmayın). Amino Asitler organiktir ve Dünya gezegenimizdeki ve tüm atmosferdeki / manyetosferdeki ortak paydalardır, bu da onunla bağlı olduğumuz anlamına gelir. Bu yüzden Cihazlarımıza ve Uygulamalarımıza veya vücudumuza ve canlılara bağlantı için çok önemlidirler.
Tuz çözeltisinin yüzeyinde duran amino asit tabakası oldukça incedir ve bu nedenle toplanması zordur. Bir şırınga veya göz damlası (pipet) kullanırsanız, asitlerle birlikte bir miktar tuzlu su toplayacaksınız. Bu nedenle, küçük bir kaşık veya cam çubuk kullanılması önerilir. Asitlere çubuk veya kaşıkla dokunun; asitler ikisine de yapışır. Çok uygun bir plastik kaşık ve daha da iyisi, nano kaplı bir plastik kaşıktır. Ya da, başka bir şey yoksa, bir karton veya plastik sargı kullanabilirsiniz. Amino Asidi kendi camına dökün. Kaşığı yıkamak için (damıtılmış) bir şırınga kullanabilirsiniz.
Hasat edilen Amino Asitleri sıvı halde saklayın veya kurutabilirsiniz (asit toplamak için bir karton kullanıyorsanız, kurutma uygun bir seçenektir). Kuruduktan sonra, Amino Asit tozunu küçük ve temiz, kapalı bir kapta saklayın ve kabınızı etiketleyin (örn. CO2 GANS Amino Asitleri).
Amino asitlerin toplanması tamamlandıktan sonra, GANS kabınızda toplanan GANS'ı yıkayabilirsiniz 

GANS'IN YIKANMASI

GANS tamamen yıkanabilir, ancak mutlaka olması gerekmezTuz bir bağlayıcıdır ve GANS'ın kullanımına bağlı olarak, belirli bir miktarda Tuz yararlı olabilir.
Yöntem:
  • GANS toplama kabının altına yerleşir. GANS'ı rahatsız etmeden, yeni oluşturulan GANS'ın üzerinde duran Tuzlu su çözeltisini dökün / çıkarın.
  • GANS'ı rahatsız ederseniz ve Tuzlu suya karışmaya başlarsa, Tuzlu sudan daha fazlasını çıkarmaya çalışmadan önce yerleşmesine izin verin(Bazı GANS'lar daha hızlı, bazıları daha yavaş yerleşir. Güvenli bir süre 24 saat olacaktır, ancak daha uzun süre bekleyebilirsiniz)
  • Tuz suyunun çoğunu çıkardığınızda, GANS'ı kaptan çıkarın (biraz tuzlu suyu da çıkaracaksınız) ve kapaklı bir cam kavanoza yerleştirin.
  • GANS'ın kavanozun dibine yerleşmesine izin verin ve sonra mümkün olduğunca çok miktarda Tuz suyu dökün / çıkarın.
  • Bu GANS cam kavanozuna damıtılmış su doldurun ve kapatın.
  • GANS'ın cam kavanozun dibine yerleşmesine izin verin ve GANS'ı rahatsız etmeden GANS'ın üzerine mümkün olduğunca fazla suyu dökün / çıkarın.
  • GANS cam kavanozuna damıtılmış su doldurun ve kapatın.
  • GANS'ın cam kavanozun dibine yerleşmesine izin verin ve GANS'ı rahatsız etmeden GANS'ın üzerine mümkün olduğunca fazla suyu dökün / çıkarın.
Bu işlemi tekrarlayın (suyu GANS'ın üzerine dökün / çıkarın; kavanozu damıtılmış suyla doldurun; düzeltin, dökün, vb.) En az 6 ila 10 kez. Bu işlem Tuz'u GANS'tan temizler.
GANS şimdi uygulanabilir veya saklanabilir.
Alternatif olarak / Yaratıcı olun: Altta gans üzerinde kakacak şekilde musluk olan GANS toplama kaplarını kullanmayı tercih edebilirsiniz. Daha sonra musluğu açıp toplama kabındaki GANS'ın üstünden Tuz suyunu  ortadan kaldırarak GANS (ve biraz Tuzlu su) toplayabilirsiniz. Size uygun bir yöntem bulun.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.