GANS NEDİR

23-10-2021 06:07

TEMEL GANSLAR

 

KF SSI Eğitim Ekibi.
Anahtar Kelimeler: çinko oksit, karbon dioksit, bakır oksit, hidrokarbon, gaz üretimi.
Konu
Bu makale okuyucuya, vücudumuza çeşitli şekillerde bağlı olan dört temel GANS'ın nasıl üretileceği konusunda takip etmesi kolay, adım adım bir rehber sunmaktadır. Bu konuyla ilgili diğer kaynaklar KF Wiki [1] ve KF SSI YouTube kanalında [2] bulunmaktadır. Üretim prosedürünün arkasındaki temel teori, bu GANS'ların her birinin insan (veya başka herhangi bir hayvanın) vücudunun belirli yönlerine afinitesi ile birlikte açıklanmaktadır.
Bir adım geri gidelim, önce GANS'ın gerçekte ne olduğunu düşünelim. GANS, Katı Nano-durumunda Gaz'ın kısaltmasıdır ve MT Keshe tarafından ikinci kitabında açıklandığı gibi, "Maddenin bu GANS koşulu, atomun iç Yerçekimi ve Manyetik alanlarının gücünden dolayı ortam sıcaklığı ve basıncında ortaya çıkar. atomun fiziksel görünüşü değişir ve gazın atomik yapısı katının kompakt bir konfigürasyonuna dönüşür Aynı gazın atomu bir katı gibi olur ve bir katı gibi davranır, ancak atomun içinde olduğu zaman asla bilinmeyen tamamen yeni özelliklere ve özelliklere sahiptir. bilinen diğer üç başlangıç ​​durumu (gaz, sıvı ve katı). " (Keshe, 2011).
Yöntem

Tablo 1. Dört temel GANS'ın üretiminde kullanılan metaller.
Birinin GANS üretebileceği birçok yöntem vardır. Geleneksel olarak, bu, biri Nano kaplamalı iki (veya daha fazla) metal plaka veya bobin kullanılarak elde edilir. Tablo 1, dört GANS'ın üretiminde hangi metallerin kullanıldığı hakkında genel bir bakış sunmaktadır. Diğer yöntemler de vardır, örneğin, vitamin, gıda ve diğer maddelerin GANS'ları kostik soda veya CO2 GaNS ve plazma suyu kullanılarak hazırlanabilir. Bir GaNS üretim kutusundaki işlem, yiyeceklerin veya havanın emilim sürecine benzer - akciğerlerin veya bağırsağın duvarını geçerse de, Oksijen (akciğerler) ve diğer elementlerin alanını çekmek için belirli bir durum yaratılır. tüketilen madde (bağırsak). Bu şekilde insan vücudu (ve GANS üretim kutusu) bir 'mıknatıs' koşulu yaratır, belirli bir kuvvete sahip alanları çeker (zayıf olan ve dolayısıyla akış yönünü dikte eden). Tuzlu su ortamında çekilen alanlar yavaşlar ve verilen bir elementin madde durumuna dönüşür.
Bu dört GANS'tan herhangi birinin üretimi için gerekli olan malzemelerin tam listesi aşağıdaki gibidir:
  • Plastik kutu (daha hızlı üretim için isteğe bağlı olarak Nano kaplamalı)
  • Bir metal plaka veya bobin
  • Bir adet Nano kaplı metal plaka veya bobin
  • Saf deniz tuzu ve damıtılmış su
  • Metallerin kısa devre yapması için bakır tel
  • Yeşil LED
  • İki timsah klipsi (plakalar delinmezse isteğe bağlı)
  • Amino asitleri toplamak için nano kaplı plastik kaşık
  • Amino asitleri ve GANS depolamak için 2 x Plastik veya cam kaplar
  • GAN'ları toplamak veya fazla suyu uzaklaştırmak için şırınga
Üretim prosedürü
Aşama 1)
Hangi GANS'ı üretmek istediğine bağlı olarak (Tablo 1'e göre), mevcut video veya metin kılavuzlarından herhangi birini takiben plakalardan / bobinlerden birine nano kaplayın [3]. Bu işlemden önce, bobinler yerine metal plakalar kullanılıyorsa, her iki plakanın bir köşesine bir delik açın (bu, timsah klipslerinin kullanılması ihtiyacını ortadan kaldırır). Matkap yoksa, timsah klipsleri kullanılabilir.
Adım 2)
Üretim plakasına iki plakayı birkaç santimetre mesafede birbirine asın - Şekil 1'e göre. Plakalar veya bobinler kabın tabanına değmemeli, bunun yerine tabanının 1-2 '' üstüne sabitlenmelidir. Kutunun altına otururlarsa, bu yavaşlar veya GANS'ın üretilmesini önler.
Aşama 3)
İki plakayı, bakır deliklerle delinmiş deliklerden geçerek veya timsah klipsleri kullanarak bağlayın. İsteğe bağlı olarak plakaları bağlarken, bu devreye yeşil bir LED yerleştirilebilir. Devrede bir LED ışığının kullanılması, plakalar arasında enerji akışı oluşturmaya yardımcı olur. Her GANS üretiminde olduğu gibi, LED'in anodunu (daha uzun tel parçası = pozitif kutup) Nano kaplı metal plaka / bobine giden bakır tel ile ve katodu (negatif kutup) giden bakır tel ile bağlayın metal plakaya / bobine takın (Şek. 1).

Şekil 1. GaNS üretim kutusu.
Adım 4)
GANS üretim kutusunu% 3,5-10 deniz tuzu, damıtılmış su çözeltisi ile doldurun (tuzun minerallerle kirlenmediğinden emin olun). Kutuyu diğer kutulardan ve reaktörlerden uzağa yerleştirin ve birkaç hafta yalnız bırakın. Bu GANS'ların her birini üretmek için gereken süre, üretilen GANS türü, üretim kutusunun yakınında bulunan malzemeler, su tuzluluğu, plakalar arasındaki mesafe, Nano kaplamanın kalitesi, saflığı gibi bir dizi faktöre bağlıdır. metaller ve diğerleri.
Adım 5)
GANS'ın kutunun altında biriktiğini gözlemlediğinde veya plakalar çok tuzlu veya yıpranmış hale geldiğinde, GANS'ı hasat etme zamanı gelmiştir. Plakaları bir kenara koyun ve Nano kaplı plastik bir kaşıkla, su yüzeyinde yüzen amino asidi toplayın. Temiz bir cam veya plastik bir kapta saklayın ve kurumaması için damıtılmış suyla doldurun.
Adım 6)
GANS tortusunu üretim kutusunun altından toplamak için bir şırınga kullanın veya fazla suyu onunla dikkatlice çıkarın ve tortuyu saklamak için ayrı bir cam veya plastik bir kaba dökün. Tuzluluğu azaltmak için GANS'ın yıkanması isteğe bağlıdır ve uygulama alanına bağlıdır. Daha fazla bilgi ve resim için, dört temel GANS'ın üretimi hakkında ayrıntılı kılavuz KF wiki'sinde bulunmaktadır [4].

Şekil 2. Dört temel GANE [7].
Faydalı ipuçları
  • GANS üretiminde kullanmadan önce Nano plakayı herhangi bir kostik soda kalıntısından yıkadığınızdan emin olun.
  • Nano malzemeleri dikkatli kullanın. Çizmeyin, nazik olun ve asla yığmayın.
  • Yangın kaplamasından daha kalıcı Nano katmanlar sağlayan kostik soda Nano kaplama yöntemi kullanın.
  • Kullandığınız tuzun safsızlığı olmadığından emin olun.
  • GANS'ları sadece deniz veya sofra tuzu (NaCl) kullanarak değil, aynı zamanda Magnezyum veya Potasyum gibi diğer tuzları kullanarak da üretebilirsiniz.
  • Daha iyi sonuçlar için GANS üretim kutunuzu nano kaplayın veya kabın üretim süreci duvarlarında olduğu gibi aynı GANS'ın önceki GANS üretiminden birini tekrar kullanın.
  • GANS üretim kutunuzdaki su buharlaşıp GANS'a ayrıştıkça, bazı tuz kristalleri dipte birikerek su tuzluluğunu azaltabilir. Kutularınızı damıtılmış suyla doldurun ve gerekirse doldurmak için kullanılan damıtılmış suya biraz tuz ekleyin.
  • Her bir kutudaki işlemi etkilememek ve beklenen sonuçları elde etmek için GANS üretim kutularınızı en az 3-5 metre aralıklarla tutun.
  • Nano kaplama veya GANS üretim süreçleri sırasında kırılabilecekleri için çok ince olmayan plakalar / bobinler kullanın.
  • Üretilen her GANS'ın gücü farklıdır - bunu aynı elementin izotopları olarak düşünün. Bu nedenle, geniş bir alan yelpazesini kapsamak için, örneğin taze üretilmiş CO2 GAN'larınızı önceden üretilen CO2 GAN'ları olan kavanoza / kaba ekleyin. Zamanla, CO2 GANS'ınızın birçok farklı 'lezzeti' vardır ve herhangi bir uygulama alanında daha etkili olabilir.
O nasıl çalışır
CO2 GANS'ını düşünelimÇinko ve Nano kaplı bakır plakaların kullanıldığı üretim. Bakır'ın atom ağırlığı 63.5'in biraz üzerindedir (bakır izotoplarının% 69'u Cu63 ve neredeyse% 31'i Cu65'dir) ve Çinko 65'dir (% 49'un biraz üzerinde Zn64, diğer izotoplar 66-68 aralığındadır) [5] . Nano kaplama işleminde, herhangi bir metal atom ağırlığının yaklaşık% 5'ini kaybeder. Bu nedenle Bakır yaklaşık 59 atom ağırlığına düşer. İki plaka (65 ve 59) arasındaki fark 6'dır ve Karbonun atom numarasıdır (çekirdekteki proton sayısı). Bu nedenle, CO2 üretim kutusu, bir mıknatıs gibi, kutunun çevresindeki atmosferde bulunan Karbonu çeken mukavemetin (6) iki plakası arasında bir plazma alanı oluşturur. Plazmada, dengeyi bulmak için daha zayıf beslenir ve bu nedenle kutuda oluşturulan alan daha zayıf kısımdır. Tuzlu su çözeltisinde, Karbon, Oksijen plazmasının varlığında oksitlenir ve altta bir CO2 GANS olarak çökelir. CO2 GANS üretiminin yan etkisi ZnO GANS'ın varlığıdır. Nano kaplamalı bakır plaka, Çinko plakadan Çinko'nun çekilmesi için bir koşul yaratır ve bu da ZnO olmak için oksitlenir. Sonuç olarak, CO2 kutusu, ikisinin oranının kuruluma bağlı olduğu bir CO2 ve ZnO GANS karışımı oluşturur. Daha fazla detay CO2 GANS üretimi hakkındaki KF wiki sayfasında bulunabilir [6]. burada ikisinin oranı kuruluma bağlıdır. Daha fazla detay CO2 GANS üretimi hakkındaki KF wiki sayfasında bulunabilir [6]. burada ikisinin oranı kuruluma bağlıdır. Daha fazla detay CO2 GANS üretimi hakkındaki KF wiki sayfasında bulunabilir [6].
GANS CH3 benzer şekilde üretilir ve 2 aşamalı bir işlemdir. İlk olarak, Nano-bakır (59), galvanizli Demir'in Çinko tabakası ile denge bulmak için etkileşime girer. Karbon için bu 'mıknatıs' bu elementi çeker ve sonuç olarak CO2 GANS üretilir ve kutunun dibinde birikir. İkinci olarak, Nano kaplamalı bakır plakanın alanları Demir ile etkileşime girer (atom ağırlığı yaklaşık 56, neredeyse% 92 Fe56 ile) ve H3 için bir 'mıknatıs' oluşturur. Trityum atmosferden çekilir ve tuzlu su ortamında halihazırda mevcut olan Karbon alanları bağlanır ve üretim kutusunun altında CH3 GANS olarak birikir.
CuO ve ZnO GANSüretimler onu üretmek için aynı metalleri kullanır. CuO için Bakır ve Nano-bakır, ZnO için Çinko ve Nano-çinko. Nano kaplı metal plaka, daha sonra plazmatik su ortamında oksitlenen ve kabın dibinde GANS formunda biriken diğer plakadan elemanları çeker / çeker. GANSes, onu üreten çevreye karşı bir yakınlık kazanır. Bu nedenle, CO2 GANS Bakır ve Çinko yanı sıra Sodyum'a (suda NaCl bulunduğundan) karşı afiniteye sahiptir. Ayrıca, Nano kaplama işleminde kullanılan malzemeler ne olursa olsun, üretilen GANS ayrıca Nano kaplama işleminde Magnezyum Hidroksit Mg (OH) 2 kullanılarak onlara karşı afiniteye sahiptir. Bu nedenle, üretilen GANS'ların her biri, onu üreten elemanlara ve çevreye bağlı olduğu için güç bakımından farklıdır. Başka bir deyişle,
Gözlemler
GANS üretimi sırasında aşağıdakiler gözlemlenir. İlk olarak, Nano-metal plaka / bobin üzerinde oksijen kabarcıkları görülür. Birkaç gün sonra (veya kuruluma bağlı olarak haftalar), üretim kutusunun altında bir tortu birikimi ve su yüzeyinde ince bir amino asit tabakası görülebilir. Çoğu zaman, tuz kristalleri nano plakanın su yüzeyinin üzerinde olan kısmında birikir ve birikir.
Kullanım

Tablo 2. Dört temel GaNS'nin kullanımı.
GANS ve amino asit üretimi, yaşamın bu gezegende başlama şeklidir. Her şey Okyanusların ve çevre maddelerin ve GANS eyaletinin tuzlu su ortamında başladı. GANS üretim sürecinde, tuzlu su ortamındaki iki metal plaka, Karbon, Çinko, Bakır, Oksijen veya Hidrojen gibi belirli elementlerin çekilmesi için bir koşul oluşturur. Bunlar, bu gezegendeki yaşamın dayandığı temel unsurlardır. Tablo 2, bu dört temel GANS'ın insana bağlantısını göstermektedir. GANS'lar Plazma Teknolojisinin temelidir ve Gıda ve Tarım, Sağlık, Enerji, Dekontaminasyon, Uzay Yolculuğu ve diğer birçok alanda uygulanabilir. Farklı GANS üretim kutularından toplanan amino asitler birbirlerine göre farklı mukavemete sahiptir, iki metal plaka arasında oluşturulan farklı mukavemet "plazmatik mıknatıslar” tarafından çekildiklerinden. GANS ayrıca sıvı plazmayı damıtılmış suyla karıştırarak ve suyu tortunun üzerinde toplayarak hazırlamak için kullanılır. Sağlık ve Tarımdaki uygulamalar için, amino asidi, hepsi amino asitlere dayanan canlı organizmalarla bağlantısını güçlendirmek için hazırlama işlemine eklenir.
Teşekkür

Bu yayında sunulan içerik, yıllar boyunca video ve wiki makaleleri olarak belgeleyen MT Keshe ve diğer Bilgi Arayanların bilgi ve keşiflerine dayanmaktadır.
Ek materyal
Bu dört temel GANS'ın nasıl üretileceğine dair kapsamlı bir rehber KF Wiki'de bulunmaktadır. Bu kılavuzlar YouTube videolarına ve diğer kullanışlı kaynaklara bağlantılar içerir. 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.