Diğer tüm GANS'ları Yapma Yöntemleri

23-10-2021 06:02

Diğer tüm GANS'ları Yapma Yöntemleri

 

DİĞER TÜM GANS'LARI YAPMA YÖNTEMLERİ

KOSTİK (NAOH) YÖNTEMİ

Gerçek şu ki, çevrenizde bulabileceğiniz her şeyin GANS'ını yapabilirsiniz. Gıda (yetiştirilen, otlar, meyveler, ...), haplar, vitaminler veya herhangi bir şey, sizin için mevcut olan şey. GANS'ı neyin dışına çıkardığınızdan sorumlu olduğunuzu unutmayın!

Lütfen şu adımları izleyin:
1. Maddenin hazırlanması:
  • Yiyecek: Yiyecekleri veya her neyse küçük parçalara ayırın. Ne kadar küçük o kadar iyi. Öğütücü / kırıcı da kullanabilirsiniz.
  • Kapsüller: Hap / vitamin kapsülünü açın
  • Tabletler : Sert bir tableti bir toz haline getirin
(Madde az ya da çok kesinlikle kuru olmalıdır, çünkü bir sonraki aşamada Kostik eklerseniz, anında olası sıvı ile etkileşime girer ve sonucu etkiler. Genel olarak sıvılar için CO2 GANS veya Çoğaltma Üniteleri ile Yöntemi kullanın .)
2. Madde / Kostik oranlarının hazırlanması
Kuru madde ve Kostik (NaOH) hazır olduktan sonra, 1: 1'lik temel bir karışım oranından çıkabiliriz. Bunun için ağırlık veya hacim ile ölçebiliriz. Örneğin 1 gram kostik ve 1 gram madde veya ¼ çay kaşığı (çay kaşığı kostik ve ¼ çay kaşığı). Hem sıkıca kapatılabilen bir karıştırma kabına veya kabına verin.
(Ağırlığın bir ölçek ile ölçülmesi elbette daha kesindir. Maddeye bağlı olarak oran 2: 1 olabilir, bir sonraki adımda maddeyi tamamen Nano duruma dönüştürmek için. Daha az miktarda Kostik (ve madde) bir sonraki adımda daha az tehlikelidir.)
3. Sıcak Kostik- / Nano kaplama işleminin başlatılması
Kostik ve maddenin kolay sızdırmaz kapta / kapta iyice karıştırıldığından emin olun. Güvenlik ekipmanınızı giyin. Ona 10: 1 kaynar su oranında ekleyin. Örneğin, 0,5 gram kostik ve 0,5 gram madde (1 gram) varsa, 10 gram / ml su ekleyin. Örneğin suyu bir kaşıkla ölçerseniz, 5 çay kaşığı ekleyin. ¼ çay kaşığı. kostik ve ¼ çay kaşığı. maddenin (0.5 çay kaşığı). Kostik (NaOH) anında nano materyali oluşturma işlemiyle başlayacaktır. Kabı hızla sıkıca kapatın.
(Sıcak suyu ekledikten sonra bardağı / kabı kapatmadan önce biraz beklemeniz gerekebileceğini unutmayın, çünkü Nano kaplama işlemi sayesinde içerideki maddeler ısı yoluyla genişler ve bardağa baskı yapar Patlayabilir ya da beklenmedik bir şekilde açabilir.
4. GAN'ların yıkanması
Kabı / kabı 3-7 gün boyunca sıkıca kapatılmış halde bekletin, açın ve karışımı damıtılmış suyla çok dikkatli bir şekilde yıkayın (bkz.
5. İşlemin tamamlanması
İşlemi bitirmek için yıkanmış GANS'lara biraz CO2 GANLAR ve Amino Asitler ekleyin, örneğin 10, 20 veya 30 ml gıda / hap / vitamin GANS'a (CO2 ve Amino Asitler) daha iyi bir bağlantı sağlar. vücut / organlar).
(Örneğin içinde hala küçük yiyecek parçaları varsa veya güvenli tarafta olmak için, döllenmeye veya küflenmeye başlamadığından emin olmak için içine birkaç damla CuO ekleyebilirsiniz.
Açıklanan bu farklı GANS'ları yapma süreci, sizin için de tutabileceğiniz bir rehber olmalıdır. Gördüğünüz gibi hala boş alanlar var, örneğin Kostik ve farklı maddeleri yaptığınız oran. Yani size ve kendi araştırmanıza, şeyleri nasıl uyguladığınıza bağlı. Güvenliğinizden daima haberdar olun!

CO2 GANS'LI YÖNTEMLER

Olası herhangi bir maddenin GANS'ını oluşturmanın bir başka, daha kolay ve daha güvenli yöntemi, CO2 GANS ve Amino Asitlerle yapılan yöntemdir. Burada, tozları veya küçük madde parçalarını veya maddelerin sıvılarını, çalışan bir CO2 üretimine veya bu maddeleri zaten bitmiş bir CO2 GANS'a ekleyip eklemediğinize karar verebilirsiniz. Süreç çok basit ve tüm fırsatların deneyimlenmesi gerekiyor, hangisi hangi maddelerle daha iyi.
İyi onaylanmış bir yol, sadece mevcut, yıkanmış CO2 GANS ve GANS Suyuna  toz, vitamin vb. Eklemek ve en az 7 gün bekletilmesidir. Daha sonra GANS, maddenin alanlarını ekler ve amacı için uygulanabilir. Kuru, ıslak veya toplam sıvı ise maddeye bağlı değildir, ancak döllenmediğinden veya küflenmediğinden emin olmak istiyorsanız, birkaç damla CuO eklemeniz gerekir. Örneğin sadece bir kapsülünüz varsa, sorun değil, ama belki on tane varsa, bunların hepsini eklemeniz daha iyi olabilir.
Döllenmediğinden veya küflenmediğinden emin olmak için, yiyecekleri veya herhangi bir şeyi bir torbaya veya kahve filtresine koyarak birkaç hafta boyunca çalışan bir CO2 üretimine asma fırsatını da kullanabilirsiniz. Üretim sırasındaki alan akışı, gıdanın alanlarını çıkaracak ve GANS'a dahil edecektir. Yani içerideki yiyeceklerden hiçbir huzurunuz yok, ama yine de küflenebilir diye düşünüyursanız belki de içine birkaç damla CuO koymanız gerekir.
Fermantasyonun dışlanabileceği bir başka yol, Bay Keshe'nin KSW'lerden birinde açıkladığı gibi, CO2 üretiminin üzerine yiyecek içeren bir kutu koymaktır.
Görüyorsunuz, Kostik yönteminde olduğu gibi, size kalmış ve en iyi fırsatın ne olduğunu öğreneceksiniz. CO2 Amino Asitleri eklemeye çalışmayın.

HÜCRE SUYU İLE YAPILAN GANS

Diğer bir yol, zaten doğal olarak plazmatize edilmiş meyve, bitki ve bitkilerin Hücre suyunun GANS'idir. Bir CO2 GANS üretimi içinde küçük bir Tuz ile kullanılır. Bir nem alma cihazı ile toplanabilir.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.